päivitetty 28.8.2018

HANKE- ja TUTKIMUSFOORUMI KUTSUU!

Valtakunnallinen tasa-arvoverkosto vastaa Tasa-arvopäivien hanke- ja tutkimusfoorumista (ent. kokemuspörssi), jossa voi esitellä sukupuolten tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta edistävän tutkimuksen, projektin tai sen suunnitelman, toimenpiteen tai kannanoton jne.

Lähetä ehdotuksesi puheenvuorosta 14.9. mennessä osoitteeseen verkosto (a) tasa-arvoverkosto.fi. Ehdotuksen tulee sisältää otsikko ja tiivistelmä sekä esiintyjän esittely, yhteensä noin 1000 merkkiä. Esityksen pituus keskusteluineen on max. 20 min. Foorumille hyväksytyistä ehdotuksista tiedotetaan asianomaisia ja ne kirjataan Tasa-arvopäivien ohjelmaan.

Tasa-arvopäivät pidetään Helsingissä 10.-11.10.2018 teemalla ”Kuinka mitata sukupuolten tasa-arvoa?”. Päivien järjestäjinä toimivat yhteistyössä Tasa-arvotiedon keskus (THL), sosiaali- ja terveysministeriö sekä laaja tasa-arvotoimijoiden verkosto. Tasa-arvopäivät on suunnattu kaikille tasa-arvoasioiden parissa työskenteleville ja niistä kiinnostuneille, muun muassa viranhaltijoille ja luottamushenkilöille valtionhallinnossa ja kunnissa, työmarkkinajärjestöille, kansalaisjärjestöille, yksityisen sektorin toimijoille, hankkeille, tutkijoille ja opiskelijoille.

Lisätietoa Tasa-arvopäivistä löytyy tapahtuman Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/200496480808852/
ja verkkosivuilta: https://thl.fi/fi/web/sukupuolten-tasa-arvo/ajankohtaista/tasa-arvopaivat.

päivitetty 28.8.2018

EHDOTA VUODEN 2018 TASA-ARVOTEKOA

Valtakunnallinen tasa-arvoverkosto on avannut jälleen haun vuoden tasa-arvoteko -kunniamaininnan saajaksi.

Lähetä ehdotuksesi perusteluineen osoitteeseen verkosto (a) tasa-arvoverkosto.fi. Ehdotusten dl 14.9.2018.

Ks. aikaisemmat palkinnonsaajat.